CoronavirusNieuws

India: vanaf vandaag algemeen inreisverbod

Deel dit artikel

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor India gewijzigd. Aangezien er vanaf vandaag een algemeen inreisverbod geldt, verandert de kleur voor het deel van het land dat ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) is naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen).

De lokale overheid heeft strenge maatregelen getroffen om het risico op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen. Vanaf 13 maart 2020 geldt een algemeen inreisverbod. Daarom verandert de kleur voor het deel van het land dat ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) is naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). Neem contact op met uw reisorganisatie of met uw luchtvaartmaatschappij voor mogelijke gevolgen. Er is een beperkt aantal uitzonderingen waaronder mensen met een diplomatieke paspoort en buitenlanders met een werkvergunning voor India. Zie voor meer informatie rubrieken ‘Veiligheidsrisico’s’, ‘Verkeersveiligheid’ en ‘Gezondheid’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Van der Heijden (Corendon): "We wachten met smart op hulp overheid"

Volgende bericht

Disney sluit parken en stopt cruises

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.