Nieuws

Inschrijving ANVR-Congres Egypte geopend

Deel dit artikel

Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor het ANVR-Congres -dat wordt gehouden van 11 tot en met 14 november in Caïro- op de website www.anvrcongres.nl. Het thema van het congres is ‘’Zoeken naar nieuwe verbindingen?’’.

Tijdens het congres staan vragen centraal als: ‘Welke rol is er voor de spelers in de sector weggelegd, nu en in de toekomst?’ en ‘welke rol speelt de klant daarbij en het internet?’ Frank Oostdam, directeur ANVR: ‘Natuurlijk laten we mensen aan het woord uit onze branche, maar we willen ook over onze eigen grenzen heen kijken. Hoe gaan andere sectoren om met deze uitdagingen en nieuwe kansen? Boeiende sprekers die ervaring hebben met multichanneling, internetstrategieën, kanaalconflicten en welke impact dat heeft op processen en mensen zullen de congresdeelnemers zeker inspireren’.

Lees meer over het programma van ‘’hét congres van de reisbranche’’ in TravelPro nummer 27.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Jongeren ontspannen op vakantie

Volgende bericht

Special TravelPro #25: 'Hellup, ik zoek een last minute!'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."