Vacature

Internoord reizen zoekt travelagent

Je begint de dag met een fijne kop koffie. Je opent je mail en beantwoordt alvast de belangrijkste vragen. Het is nog vroeg maar de telefoon gaat al. Een van je zakenrelaties wil graag een reis boeken naar China. Je haalt de benodigde informatie op en gaat de reis voor hem uitzoeken. Weer een klant blij gemaakt! Ondertussen legt je collega nog een briefje bij je neer of je even wilt meekijken met een offerte. Meneer en mevrouw Hartman lopen binnen. Graag geziene gasten bij jullie want ze vinden het persoonlijke contact en de juiste service zo fijn. Ze zijn zelf niet thuis op het internet en je helpt hen graag op weg. Ze zijn op zoek naar een stedentrip en terwijl jij in Amadeus de reis in orde maakt, genieten zij tevreden van een kopje koffie. Aan het einde van de dag zijn al je mailtjes beantwoord en staan de nodige vragen uit bij de luchtvaartmaatschappijen. Morgen krijg je hier vast een antwoord op. Je kijkt tevreden terug op deze dag. Op naar de volgende bestemming: thuis.

Word jij vrolijk van de bovenstaande tekst? En denk jij op de stoel van deze travelagent te kunnen zitten. Dan wij op zoek naar jou! Je hebt een passie voor reizen en het ontzorgen van de klant , je durft verantwoordelijkheid te nemen en mee te denken.

Internoord
Internoord Reizen is veel meer dan een reisbureau. Eigenlijk zijn we meer een reisinspiratie bureau op het gebied van zaken- , groeps- , maatwerk- en leisure reizen . Inmiddels hebben we onze dienstverlening uitgebreid. We verzorgen ook inkomende reizen.

In de afgelopen 60 jaar hebben we ontelbaar veel reizen verzorgd. Van stedentrip tot droomsafari. Van zakelijk congres tot een incentive. We regelen het tot in de puntjes want zo zijn we het gewend.

Jouw specificaties
• Ervaring in de reisbranche en passie voor reizen
• Ervaring met business en leisure reizen
• Ervaring met Amadeus is een pré
• Kennis van IATA
• In de nieuwe wereld staan op gebied van reizen (nieuwe mogelijkheden, social media etc)
• Een luisterend oor en dat kunnen omzetten in handelen
• Spontaniteit, nieuwsgierigheid en enthousiasme, daar waar de reisgidsen links gaan, durf jij de klant ook het mooiste van rechts te laten zien. Flexibele houding . Een goede beheersing van de Engelse taal en kennis van de Duitse taal ).

Standaard meegeleverd
• Zeer fijne werksfeer
• Trainingen en cursussen
• Tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract
• Uitdagend werk om helemaal in op te gaan met veel vrijheid voor nieuwe initiatieven en verantwoordelijkheid, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
• Tijdens een vervolggesprek hebben we het over je salaris, je werkdagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en je vakantiedagen.
• Als je belooft dat je terugkomt van je vakantie…….

Alvast een berichtje van je nieuwe collega
‘Het allerleukste aan mijn baan is de glimlach van een tevreden klant wanneer je haar hebt geholpen aan de perfecte reis.”Paulien Molema, travelagent

We laten ons graag verrassen door gemotiveerde sollicitanten. Stuur jouw sollicitatie naar ons op voor 1 november 2018.

Jouw droombaan bij Internoord Reizen is beschikbaar vanaf 1 januari 2019. Je hebt dus nog twee maanden de tijd om je andere baan op te zeggen.

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Paulien Molema.
E-mail: paulien@internoord.nl.
Telefonisch: 050-318 08 44.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Designated Survivor

Volgende bericht

Internoord reizen zoekt zakelijk medewerker

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.