Nieuws

Inventaris Amsterdam Airlines onder de virtuele hamer

Van 28 april tot en met 3 mei 2012 organiseert BVA Auctions de online veiling ‘Inventaris Amsterdam Airlines te Amersfoort’. Wegens het faillissement worden de goederen bij het online veilinghuis aangeboden. Amsterdam Airlines vloog vanaf 20 augustus 2008 naar bestemmingen als Turkije, Israël en Marokko. 1 november 2011 werd bekendgemaakt dat de operationele vergunning per direct werd geschorst. Naar aanleiding van het directiebesluit van Amsterdam Airlines werd de operaties stilgelegd. Op 15 november 2011 heeft het bedrijf haar faillissement aangevraagd en één week later werd deze officieel uitgesproken door de rechtbank.

Bijzondere kavels in de veiling zijn piloten- en cabinepersoneelskleding en een aantal ‘Airbus A320′ modelvliegtuigen. Daarnaast bevindt zich in het aanbod ‘Asus-Samsung’ laptops, ‘Acer’ beamer, flatscreens, mobiele faxapparaten, brandwerende kast, defibrillator en trolleys. Voor veilinginformatie: www.bva-auctions.com/auction/index/4932. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de kijkdag. Deze wordt op zaterdag 28 april van 12.00 tot 16.00 uur aan de Nijkerkerstraat 25a in Amersfoort gehouden. De veiling start 28 april om 17.00 uur en sluit op 3 mei vanaf 18.00 uur.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Foto's: Recordaantal leveranciers op Travel Counsellors Conferentie

Volgende bericht

Ga met Bedsonline naar de Hed Kandi Beach House Party

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.