Nieuws

Isropa: flyer met prijsverlaging reizen Midden-Oosten

Isropa heeft de prijzen van alle reizen naar Jordanië, Syrië en Libanon met vertrek vanaf 1 november 2010 tot en met 30 april 2011, fors verlaagd. Om dit goed onder de aandacht te brengen wordt er via TWI een errata flyer verspreid. Afhankelijk van het aantal Midden-Oosten brochures op voorraad, kunnen reisagenten extra exemplaren los bestellen via TWI. Bij alle Midden-Oosten brochures die vanaf 4 oktober worden besteld, wordt automatisch een flyer meegeleverd. De flyer kunnen reisgaenten invoegen in de Isropa Midden-Oosten brochure winter 2010/2011. In de flyer zijn de verlaagde prijzen en aangepaste voorwaarden van alle groepsrondreizen opgenomen. De groepsrondreis ‘1001 wonderen van Jordanië’ is bijvoorbeeld in prijs verlaagd naar slechts € 895 per persoon en qua minimum deelname naar slechts acht personen. Daarnaast zijn ook alle individuele rondreizen, autohuur, transfers en de meeste accommodaties in Jordanië en Syrië in prijs verlaagd. De nieuwe prijzen van deze arrangementen en maatwerkonderdelen zijn te vinden in het online reserveringssysteem IsropaView of telefonisch op te vragen via de reserveringsafdeling.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Kerst-shoppen door City-Hoppen met Holland International

Volgende bericht

Korting bij SnowWorld met transavia.com

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.