Vacature

ITSC (International Travel Support Centre) zoekt Sales & Account Manager voor Hertz Car Rental – Gesloten

ITSC (International Travel Support Centre) is werkzaam voor toonaangevende bedrijven in de reiswereld. Marriott International en The Hertz corporation zijn onder meer bedrijven waarvoor ITSC de Sales & Marketing uitvoert. Het bedrijf is op zoek naar een Sales & Account Manager Hertz Car Rental.
Ben je geïnteresseerd om in een dynamische sales- en marketingomgeving te werken in de reiswereld? Dan ben je wellicht de persoon die we zoeken! In deze positie ben je verantwoordelijk voor de Business Development van Hertz autoverhuur in Duitsland en Zwitserland. Je richt je dan specifiek op de Intermediaries (Travel Management Companies). Lees meer.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Tinker bouwt Europees netwerk uit

Volgende bericht

Reisagentenaanbieding Disney: mis ’t niet!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."