Vacature

ITSC zoekt Sales Coördinator

ITSC is een sales en marketing bedrijf dat in opdracht van grote internationale reisbedrijven actief is in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Dit zijn onder andere Hertz Corporation, Marriott International en Gekko Holding (Teldar Travel & Miles Attack). Voor deze partijen zorgt ITSC voor een toegewijde sales & marketing aanpak naar de zakelijke markt, tour operators en reisbureaus.

Functieomschrijving
ITSC is op zoek naar een veelzijdige collega om de Sales Teams in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland te ondersteunen.

In de rol van Sales Coordinator ondersteun jij de sales teams van de diverse opdrachtgevers. Hiervoor heb je contact met de verschillende afdelingen van onze opdrachtgevers (wereldwijd) en met klanten direct. Samen met een professioneel team draag je zorg voor de klant-tevredenheid voor de opdrachtgever en help je het Sales team om de omzet te laten groeien. Je bent een belangrijke “spin in het web” en multitasking is geen probleem voor jou. Een groot deel van de taken zal zijn voor de Hertz Corporation.

Tot de werkzaamheden behoren onder andere:

  • administratieve processen (systemen, facturatie)
  • bemiddelen van klachten
  • voorbereiden van sales trips en incentives
  • beantwoorden van vragen van reisbureaumedewerkers
  • kantoortaken zoals beantwoorden telefoon, bestellingen office supply en relatiegeschenken

Samenvattend
Van ondersteunende taken zoals het beantwoorden van telefoontjes tot aan het opzetten van partnerships met de grotere leveranciers zorgen voor een gevarieerde invulling van de werkzaamheden

Functie-eisen 
Deze functie vereist van jou
Minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de toeristische sector of hospitality. Deze veelzijdige baan vraagt om een persoon met creativiteit en commercieel inzicht, doorzettingsvermogen en van nature een positieve instelling. Naast deze karaktereigenschappen, zoeken we een kandidaat die in het bezit is van een rijbewijs en goede vaardigheden met betrekking tot computersystemen. Uiteraard verwachten we dat je Nederlands en Engels vloeiend spreekt en zou het fijn zijn als je Duits in de basis kent.

Aanbod
Wat bieden wij jou?

  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
  • Opleidingen en trainingen
  • Werken in een plezierige omgeving op het hoofdkantoor in Huizen (NH)
  • Work hard, play hard environment

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse? Solliciteer dan naar deze functie en stuur je CV voor 9 juli aanstaande naar info@itsc.nl t.a.v. Frank Classen. Vragen? Bel gerust: 035-6970575

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Holland America Line verkoopt Prinsendam aan Phoenix Reisen

Volgende bericht

FlixBus breidt aanbod tussen Nederland en Frankrijk uit

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.