CoronavirusNieuws

Jamaica opent grenzen voor internationaal toerisme op 15 juni

Premier van Jamaica, Andrew Holness, heeft afgelopen maandag bekendgemaakt dat vanaf 15 juni internationale bezoekers onder bepaalde omstandigheden weer toegang krijgen tot het land. Holness heeft aangegeven dat er nieuwe protocollen zijn opgesteld op basis van risicobeoordelingen van verschillende landen.

“Vanaf 15 juni wordt iedereen die aankomt in Jamaica aangemoedigd om een ​​vrijwillige test te ondergaan op de locatie van binnenkomst of om een ​​afspraak te maken via de Jam-Covid-app. Het is onze plicht om de beschikbare middelen te gebruiken om risico’s te beheersen en te beperken”, zei Holness op een persconferentie die in Jamaica House werd gehouden. Jamaica sloot op 21 maart de grenzen met als doel de besmettingscurve COVID-19 af te vlakken.

Reisadvies
De verwachting is dat vanavond een versoepeling van het reisadvies voor Europese bestemmingen vanaf 15 juni wordt aangekondigd. Of het reisadvies ook voor landen buiten Europa op korte termijn wordt versoepeld, is op dit moment nog onduidelijk.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] Jamaica opent grenzen voor internationaal toerisme op 15 juni […]

Vorige bericht

Vanaf vrijdag zijn alle Nederlandse Center Parcs weer heropend

Volgende bericht

De Jong Intra Vakanties breidt aanbod uit met Center Parcs

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.