AdvertorialCoronavirusNieuws

Jamaica: vier, train en maak kans op een studiereisplek

Als eerste van de grote Caribische eilanden heeft Jamaica de grenzen geopend voor het internationaal toerisme.

Door een snelle sluiting van de grenzen in maart en een zorgvuldige aanpak ter plaatse is de crisis in Jamaica zeer goed onder controle. In samenwerking met internationaal specialist PWC zijn protocollen nauwgezet uitgewerkt, waardoor de grenzen nu officieel open zijn. Yeah man, het wordt nu weer tijd om er op uit te gaan, te genieten van de natuur, de reggae muziek, het heerlijke eten én relaxen aan een van de mooie stranden van Jamaica.

Ook al is de vraag naar verre reizen op dit moment beperkt, maar onder het motto ‘Blijf positief en Blijf leren’, nodigen wij je uit om deel te nemen aan de Jamaica Expert Training én het beloningsysteem Jamaica Booking Rewards.

* De Jamaica Expert training geeft je informatie over de 6 regio’s in Jamaica. Beantwoord je de vragen goed en dan ontvang je het Jamaica-Expert certificaat.

* Door je aan te melden bij de Jamaica Booking Rewards  en de Jamaica-boekingen in te voeren, maak je kans op een uitnodiging voor een studiereis en andere beloningen.

De eerste 25 reisagenten, die zowel de Jamaica Expert training én zich aanmelden voor de Jamaica Booking Rewards ontvangen een AMAZON cadeaukaart ter waarde van € 40.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Reisadvies voor Griekenland per 1 juli versoepeld naar 'geel'

Volgende bericht

Feenstra Rijn Lijn gaat weer varen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."