Nieuws

Jambo Safari Club: extra acco’s en vluchten Tanzania

Jambo Safari Club heeft in Tanzania extra accommodaties en vluchten ingekocht voor de zeer geliefde kerst en oud & nieuw periode. “Vrijwel alles is namelijk al vol”, zo laat Hugo Schipper (Sales & Marketing) weten.

Met gegarandeerde beschikbaarheid biedt Jambo Safari Club een 13- of 14-daagse privéreis Tanzania met vertrek op 20, 21 en 22 december. Schipper: “Inbegrepen in deze arrangementen zijn de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti, met kuddes olifanten, gnoes en zebra’s. Het afwijkende Tarangire NP met ontmoetingen met de rood gekleurde olifanten en het bosrijke Lake Manyara met de vele baboons. En natuurlijk ontbreekt ook de Ngorongoro krater niet, dit met 4X4 voertuig met opklapbaar dak en Engelssprekende chauffeur/gids. De reis wordt afgesloten met een ontspannen verblijf op het exotische eiland Zanzibar.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Travel Counsellors gaat partnership aan met Trashpackers

Volgende bericht

Uitbreiding KLM Bus met de route Apeldoorn-Hengelo-Enschede

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.