Janine Jegers startte drie jaar geleden haar luxe reisservice onder de naam Instatravelservice. Zonder jarenlange reisbureau-ervaring klopte zij aan bij Mijn ReisKennis. Het klantenbestand, dat een luxe en vaak beroemde clientèle betreft, was al jaren klant via de conciërgeservice van haar man en daarvoor zocht zij een betrouwbare partij die samen met haar aan hun wensen zou kunnen voldoen. “Dit bleek een gouden combinatie.”

Na het leren van de kneepjes van het vak, het overleven van de coronacrisis en het verder uitbouwen van haar netwerk is nu een volgende ambitie waargemaakt. Janine is de eerste ReisKennis die werkzaam is in het buitenland. “Als reisagent is de wereld tenslotte je werkplek en waar jij je bevindt is het hoofdkantoor. Met mijn motto “You’ll never know until you go”, bedien ik nu mijn klantenbestand vanuit het zonnige eiland Bon Bini Curaçao. Ik hoop daarnaast met deze stap ook Curaçao-specialist te worden en aanspreekpunt te kunnen voor collega’s uit de reisbranche.”

“Het is erg leuk om te zien dat Mijn ReisKennis nu ook in het buitenland actief is. Als we dit iemand toevertrouwen dan is het wel Janine met Instatravelservice. Wij zijn erg trots op haar prestaties en wensen haar veel succes op het mooie Curaçao”, aldus Emmie de Wit, Manager Mijn ReisKennis.