Nieuws

Javier Equisoain Blanco nieuwe Sales Manager Airtrade België

Deel dit artikel

Airtrade Holland breidt per 1 juni 2018 in België uit met de komst van Javier Equisoain Blanco als nieuwe sales manager. In zijn nieuwe rol heeft Javier de ambitie om de positie van Airtrade in België te versterken.

“Airtrade heeft grote ambities voor de Belgische markt en biedt als een van de weinigen de combinatie tussen consolidating en reistechnologie aan. Denk hierbij aan 24-uurs automatische ticketafhandeling, white label boeking tools, diverse API’s en ook een ruim aanbod aan flight content waaronder NDC. Hiermee kunnen wij de Belgische reisprofessional bewezen oplossingen op maat aanbieden”, aldus Equisoain Blanco, die voor Airtrade veel kansen ziet in België. Airtrade is sinds september 2017 gevestigd in België.

De afgelopen vijftien jaar heeft Equisoain Blanco zijn sporen ruimschoots verdiend in de reisbranche en deed hij veel sales ervaring op bij bedrijven als KLM Royal Dutch Airlines, SAS Scandinavian Airlines, NH Hotels, US Airways en American Airlines.


Deel dit artikel
Vorige bericht

'Operatie Hanokmin' thrillerdebuut Ronnie Rokebrand

Volgende bericht

(Video) Een kijkje op de MSC Seaview

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.