Nieuws

The Travel Club benoemt Thecla Amoureus tot franchise directeur

Jeannie Vincent heeft Thecla Amoureus aangesteld als franchise directeur van de The Travel Club. Amoureus wordt onder meer verantwoordelijk voor de franchisenemers op de gebieden omzet, functioneren en richtlijnen en wordt het aanspreekpunt voor de ZRA’s, daarnaast zal zij meedenken over de koers van het bedrijf en de uitbreiding van de formules.

“Dat houdt in dat ik samen met Thecla de franchisetak ga aansturen en bewaken en dat ik samen met Martine de Knoop de commerciële tak zal aansturen en bewaken”, zegt Vincent. Vincent is tot deze benoeming gekomen, omdat zij zich meer wil richten op het algehele beleid, nieuwe formules lanceren, inspelen op kansen in de markt, team aansturen, et cetera. Maar ook op acquisitie. “Ik wil elke franchisenemer persoonlijk kennen.” Vincent blijft ook verantwoordelijk voor de financiële administratie.

The Travel Club bestaat inmiddels ruim 10 jaar. “Van 55 reisadviseurs, € 8,6 miljoen en drie personeelsleden is het bedrijf gegroeid naar 400 reisadviseurs, € 154 miljoen en 33 personeelsleden. Een enorme groei, maar vooral ook een hele snelle groei. Ik ben trots op alle reisadviseurs en op het team wat we gezamenlijk hebben bereikt en neergezet”, aldus Vincent.

 

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Berfin Çesin en Ibrahim Bulut nemen stokje over van Arjan Kers (GM TUI)

Volgende bericht

Wat staat reizigers te wachten na aanstaande Brexit?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."