Per 1 april aanstaande start Jeroen Otto als Manager Franchise TUI at Home. Hij vervangt in die hoedanigheid Ben Wagenmakers die afgelopen 1 maart met pensioen is gegaan. Jeroen werkt al ruim zeven jaar bij TUI en is bij vele branchegenoten bekend als Accountmanager Retailpartners van de afdeling Sales, daarvoor was hij Product Manager City-Trips.

Jeroen Otto: “ Na het winnen van de Travel Talent of the Year award afgelopen januari ging alles heel snel, ik raakte met Nico van de Veer in gesprek over het vertrek van Ben en uiteindelijk bleek dat wij op dezelfde lijn zitten qua ambitie, enthousiasme en ideeën over de TUI at Home formule. Ik heb vier ongelooflijk leerzame én plezierige jaren achter de rug in het sales team van Dimitri Joannides en ben nu klaar voor een volgende stap.”

Nico van der Veer: “Ik ben blij dat we de Travel Talent van het jaar voor onze MRA organisatie hebben weten te strikken. Met veel vertrouwen zie ik de verdere professionalisering van de organisatie met Jeroen tegemoet”.