Vanaf vandaag is de tweede verbinding van JetBlue actief: een dagelijkse connectie Amsterdam – Boston. Na een inaugurele vlucht landde het toestel van de New Yorkse airline deze ochtend op Schiphol, om iets later om 11:35 weer te vertrekken richting Boston. 

Vanaf vandaag zal er dagelijks om 11:35 (aankomst 14.00 lokale tijd) naar de Amerikaanse kuststad gevlogen worden, en om 20.00 (lokale tijd) – 09.35 (+1) van Boston naar Amsterdam.

Twee weken eerder lanceerde JetBlue al haar dagelijkse verbinding Schiphol – JFK (New York). Wat kun je van JetBlue verwachten? Lage tarieven, maar wel een volledige service. Dus voor de duidelijkheid: het tegenovergestelde van Lowcost. Alles wat je nodig hebt voor een super comfortabele vlucht en meer. Full service en alles is inclusief, dus ook onbeperkte high-speed Wifi.

TravDay

Boek jij regelmatig mooie reizen naar de Amerikaanse oostkust (of verder) voor jouw klanten, en zou je graag nader kennismaken met JetBlue’s services? Kijk dan uit naar de iconische blauwe JetBlue-kleuren op TravDay, aankomende maandag (25 september). De airline zal hier met een eigen stand aanwezig zijn en de JetBlue-medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Premium ervaring

Voor beide routes wordt een nieuw toestel gebruikt, dat stiller en zuiniger is en beschikt over extra grote bagagevakken, dus voldoende ruimte voor (hand)bagage. Reizigers kunnen kiezen voor Core, JetBlue’s economy-klasse met extra’s als onbeperkte wifi, snackcorner en headset en deken. In Core onderscheidt de airline zich van anderen door als enige een build-your-own-meal-concept aan te bieden.  In JetBlue Mint geniet je van een premium ervaring in privésuites met uitgebreide luxe en service. Zie onze eerdere berichten voor meer details over Core en Mint.

Doorverbindingen

JetBlue is de Hometown Airline® van New York, maar ook een toonaangevende maatschappij in Boston, Fort Lauderdale-Hollywood, Los Angeles, Orlando en San Juan. JetBlue heeft een netwerk van meer dan 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Canada. Genoeg mogelijkheden dus om via NYC of BOS door te vliegen, uiteraard tegen lage tarieven. JetBlue werkt daarnaast actief aan een Europees netwerk: sinds 2021 vliegt het op Londen (Heathrow en Gatwick) en sinds deze zomer op Parijs en Amsterdam.