Nieuws

Jij komt toch ook naar de TravelPro Dinner Workshops?

Deel dit artikel

Delta Air Lines, Visit Orlando, Walt Disney World, Disney Cruise Line… klinkt dit als muziek in jouw oren? Wil je (nog) meer weten over deze Amerikaanse pareltjes?

Kom dan op maandag 28 (ROSARIUM in Amsterdam) of dinsdag 29 mei (Van der Valk in Duiven) naar de TravelPro Dinner Workshops.

Laat je onder het genot van een heerlijk diner bijpraten over de laatste nieuwtjes van Delta Air Lines, Visit Orlando, Walt Disney World & Disney Cruise Line. En win geweldige prijzen, zoals een verzorgde reis (vliegtickets en hotels) naar Orlando &  toegang tot onder meer Walt Disney World voor twee personen!

Wanneer?
Maandag 28 mei: ROSARIUM in Amsterdam (=vol, maar we zetten je graag op de reservelijst)
Dinsdag 29 mei: Van der Valk in Duiven/Arnhem

De avond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Wil jij er bij zijn?
Meld je dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier en geniet met ons mee van een culinaire en informatieve avond. *stagiaires zijn uitgesloten van deelname. Voor vragen kan je mailen naar workshops@travelpro.nl

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon: nieuwe labels, comfortzone & priority-pakket

Volgende bericht

Stroomafscheid vol spanning en sensatie

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."