Nieuws

Jij&KLM Winterborrel: Xander de Buisonje, après-ski en fout skipak

Deel dit artikel

KLM tovert op donderdag 8 februari de KLM-hangar op Schiphol-Oost om in KLM Winter Village voor de Jij&KLM Winterborrel.

Het wordt een avond vol winterse magie en eindigt in de sfeer van après-ski. Leef je uit op de gezellige schaatsbaan, eet dampende stamppot met een slok hete glühwein, ga los op Xander de Buisonje met zijn live band en dans op de muziek van, de inmiddels voor velen bekende, DJ Jasper.

Mooie prijzen winnen
Wil je Amerika weleens ontdekken? Doe dan mee met Weet&Win! Live. Dan maak je kans op een rondreis vanaf Portland en nog heel veel andere mooie prijzen. Nog meer kans op een prijs maken? Trek dan je meest foute skipak uit de kast en win twee Europa tickets in de foute-skipakken-contest!

Kom ook naar de Jij&KLM Winterborrel!
Wanneer? 8 februari 2018
Hoe laat? Vanaf 17.30 tot 22.00 uur
Waar? KLM-hangar op Schiphol-Oost
Dresscode? Fout skipak
De KLM-hangar is goed te bereiken met openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid. Let op: voor toegang tot de KLM-hangar is een paspoort verplicht.

Aanmelden via deze link.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Holiday Extras nu beschikbaar via Qenner

Volgende bericht

Kans op gratis suite voor reisagenten bij Regent Seven Seas Cruises

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."