Nieuws

Johan Janssens aangesteld als Sales Manager Webbeds

Johan Janssens is aangesteld als Sales Manager Webbeds voor de BeNeLux. Destinations of the World, waar Johan Regional Manager was, is twee maanden geleden gekocht door Webbeds.

“In plaats van enkel DOTW te vertegenwoordigen met haar specialisme in het Midden Oosten en Azië ben ik vereerd om nu de nummer twee B2B hotel aanbieder wereldwijd te mogen vertegenwoordigen. Onder Webbeds vallen onder andere de merken, Totalstay (voormalig exclusively Hotels), SunHotels, Jactravel en nu dus ook Destinations of the World. Er ligt nog een prachtige potentie voor alle merken met elk haar eigen USP’s. Sunhotels (de populairste beddenbank in Scandinavië) is bijvoorbeeld hét merk voor zonbestemmingen rondom de Middellandse Zee en de Caribbean en hier liggen voor de Nederlandse markt echt nog heel veel mooie kansen. De kracht en grootste voordeel voor onze B2B klanten zit in het feit dat Webbeds maar liefst 28.500 FIT (rechtstreekste) contracten heeft met hotels, met zo’n aanbod en inkoopkracht kan je niet meer om Webbeds heen”, aldus Janssens.

Samen met Alex Vagevuur is Janssens verantwoordelijk voor de verkoop in de BeNeLux regio. Ze kijken ernaar uit om de bestaande samenwerkingen verder uit te bouwen en nieuwe klanten aan te brengen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TAP vanaf Brussel twee keer per dag naar Porto

Volgende bericht

Dock C zoekt Marketing & Communicatiemedewerker

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.