Vacature

De Jong Intra Vakanties zoekt medewerker verkoop & reisadvies – Gesloten

Voor onze afdeling Verkoop zijn wij ter uitbreiding van ons verkoopteam op zoek naar enthousiaste collega’s die al een aantal jaren ervaring hebben opgedaan in de verkoop van (maatwerk) reizen.

Werkzaamheden

  • Je bent het visitekaartje van de Jong Intra en je maakt deel uit van een leuk en collegiaal verkoopteam waar teamwork, resultaat en service het allerbelangrijkste is! Je geeft reisadvies en verkoopt aan reisburo’s, zra’s en directe klanten per telefoon, e-mail en chat. Je hebt plezier in contact met klanten en hebt de ‘drive’ om te boeken.

Functieprofiel

  • Toeristische opleiding op MBO/HBO-niveau en je hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan in een verkoopfunctie bij een reisburo, als zra of op een klantencontactenter van een reisorgansiatie.
  • Je hebt verkoopgerichte kennis van Europese bestemmingen en op ons aanbod verre bestemmingen.
  • Je bent ervaren in het voeren van een goed verkoopgesprek waarin luisteren, herkennen en gericht inspelen op de boekingssignalen van de klant voor jou ‘gesneden koek’ is.
  • Service verlenen, klantgericht werken, proactiviteit en actief verkopen zit in je DNA.
  • Als je ervaring met Amadeus meenemt is dit een pré.
  • Bereid om in wisseldiensten op koopavonden en zaterdagen te werken.
  • Bij voorkeur zoeken wij fulltime collega’s, maar parttime (60-80%) is bespreekbaar en afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.
Salaris is marktconform en afgestemd op je ervaring. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Reisbranche. Wil je graag bij ons komen werken dan ontvangt de Jong Intra Vakanties graag je CV (met vermelding van reiservaring) en motivatie uiterlijk 27 augustus 2017. Je kan het sturen naar : Marjan de Krieger, Manager HR, mdk@dejongintra.nl. Voor vragen kan bellen op 0180-457719 (op ma, di, vrij)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

FTI: ook in de winter Weeze - Hurghada

Volgende bericht

Holiday Extras verloot weekend Londen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.