Nieuws

Disneyland Paris schittert als nooit tevoren

Deel dit artikel

Als Mickey, Minnie, Donald, Katrien, Pluto, Goofy en al die anderen je uitnodigen om aanwezig te zijn op het 25-jarige feest van Disneyland Paris, dan laat je alles direct uit je handen vallen en reis je met veel plezier af naar het magische land.

Iedereen heeft wel van die mooie momenten die in het geheugen staan gegrift, deze bijzondere verjaardag is er zo een. 25 jaar Disneyland Paris is er dan ook eentje voor in de boeken en om nooit meer te vergeten. Alle magie wordt voor dit jubileum nog eens extra uit de kast gehaald en alleen zoals Disney dat kan met nieuwe shows, een gloednieuwe en feestelijke parade, een spectaculaire nieuwe avondshow en vernieuwde attracties. Afgelopen weekend vond in Disneyland Paris de aftrap plaats voor het jubileumjaar.

Bekijk alvast de foto’s op de Facebook-pagina van TravelPro en lees het uitgebreide artikel in TravelPro 14, verschijningsdatum 7 april.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Egypte verhoogt visumkosten toch niet

Volgende bericht

Advies gesloten Schipholtunnel: Pak de trein

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."