Nieuws

Jubileumjaar voor Executive VIP Travel

Deel dit artikel

Dit jaar viert Executive VIP Travel haar 25 jarige jubileum. Deze week hield de organisatie in samenwerking met haar partners twee dinerpresentaties in Best en Loosdrecht. TravelPro sprak met Rob Joling (eigenaar Executive VIP Travel & Executive Golf Travel).

“25 jaar geleden heb ik de grote stap gemaakt om met mijn bedrijf te beginnen. Voor veel mensen is het een droom om dit te doen en dat we nu ons 25e jubileumjaar zijn ingegaan is natuurlijk fantastisch. We werken al jaren met een geweldig team aan ons product, zowel in moeilijke- als makkelijke tijden. De reisbranche bestaat natuurlijk uit golfbewegingen, dus in al die jaren is er flink wat veranderd en hebben we veel dingen meegemaakt. Gebeurtenissen zoals de aanslagen van 11 september en de crisis zijn dingen die je bijblijft. Maar altijd hebben we dit wisten te doorstaan en we hebben altijd de boel weer in beweging weten te krijgen”, aldus Joling. “In ons bedrijf is veel kennis aanwezig en we zijn daardoor een prettig anker voor de reisagent om hun vragen of problemen te kunnen oplossen.”

Brochure
Om het jubileum te vieren heeft Executive VIP Travel twee dagen geleden een gloednieuwe brochure uitgebracht die de komende twee jaar mee kan. “We proberen altijd bijzondere reizen te creëren, waar mensen standaard niet aan zullen denken. Wij bieden bijvoorbeeld exclusieve, kleinschalige cruiseschepen aan. Deze schepen kunnen op bestemmingen komen, waar andere (grotere) cruiseschepen niet kunnen aanmeren. Maar ook willen we ons portfolio uitbreiden met bijzondere hotels. Op dit moment zien we dat het Midden-Oosten weer flink aan het aantrekken is, maar ook Afrika blijft onverminderd populair. Met name Kenia is aan het terugkomen. Zuid-Afrika is wat dat betreft een langzaam ontwikkelende reus, niet als massabestemming, maar als het verborgen land waar ze ooit nog een keer naar toe willen.” Naast het grote aanbod aan bijzondere hotels en cruises, kunnen klanten ook een rondreis laten samenstellen. “We pakken niet zomaar ergens een rondreis van een plank, we willen de reis speciaal samenstellen zodat het aansluit op de wensen van onze klanten. Een rondreis die je bij ons ziet, zie je nooit bij een andere organisatie, omdat we deze zelf ontwikkelen.”

Uitdagingen
Met meer dan 50 aanwezigen in Best en meer dan 70 in Loosdrecht waren de avonden drukbezocht. De reisagenten kregen de mogelijkheid om kennis te maken met de partners van Executive VIP Travel. Joling: “We nodigen altijd boeiende partners uit en proberen onze avonden altijd kwalitatief goed te organiseren. Naast een stukje educatie door de presentaties van onze partners, willen we de aanwezigen ook altijd een stukje ontspanning bieden.” Gisteren konden de aanwezigen scheuren over de Loodrechtste plassen met een RIB Powerboat.

Lees verder onder de video.

https://www.facebook.com/travelpronl/videos/2105355026206528/

Voor de komende jaren verwacht Joling dat er ongelooflijk veel gaat gebeuren. “Niet alleen binnen onze organisatie, maar in heel reisbureauland. Hetgeen wat mij wel opvalt is dat trends die aangegeven worden altijd langzamer op gang komen dan verwacht. Als zo’n trend eenmaal actueel is komt de volgende trend alweer om de hoek kijken. Je moet dus echt met de tijd meegaan. Wat niet verandert is dat mensen altijd op zoek blijven naar nieuwe uitdagingen. Als we aan die uitdagingen invulling kunnen geven, dan hebben we daar heel veel genoegdoening van.”

Bekijk hier de foto’s van gisteravond.

Gisteravond hield Executive VIP Travel een dinerpresentatie in Loosdrecht. Reisagenten konden naast informatie opdoen van verschillende hoteliers, ook varen met een RIB Powerboat!

Posted by TravelPro on Wednesday, 27 June 2018

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

(Video) Grote interesse in eerste Sambasso-roadshow

Volgende bericht

Riksja Reizen ontwikkelt visumvrije reizen naar China

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.