Nieuws

Karin Bus-van der Meijden naar Stichting Het Buitenhof

Deel dit artikel

Karin Bus-van der Meijden is vanaf 12 februari hét nieuwe gezicht binnen Stichting Het Buitenhof. Eerder werkte zij ruim tien jaar als Product Manager voor FOX Vakanties. Bus-van der Meijden wordt als Product Manager verantwoordelijk voor de reismerken Buitenhof Reizen en Kompas Reizen.

Ingeborg Jansen (directeur) laat weten erg verheugd te zijn met deze aanstelling. “Karin heeft jarenlange ervaring in de reiswereld, een groot netwerk in de branche en met haar brede kennis en ervaring een grote toegevoegde waarde voor de organisatie.”

Stichting Het Buitenhof is al 42 jaar specialist in begeleide groeps- en individuele maatwerkreizen voor mensen met een verstandelijke beperking, voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met autisme. Stichting Het Buitenhof biedt haar reizen aan onder de labels Buitenhof Reizen, Kompas Reizen, MundoRado Reizen, Ouderen Vakanties en AutiTravel.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisburo Bernisse wint Oad Canada wintersportactie

Volgende bericht

P3 garage op Schiphol tijdelijk dicht

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.