Nieuws

Karin van Grimbergen wint speurtocht tijdens MSC Grandiosa-event

Tijdens het bezoek van de MSC Grandiosa op 4 en 5 november 2019 aan de haven in Rotterdam, heeft MSC Cruises Nederland ongeveer 2.000 Nederlandse reisagenten verwelkomd. De Nederlandse reisagent had de mogelijkheid om het nieuwste schip in al haar glorie te bewonderen en te ervaren en daarmee de komst van dit nieuwste familielid van MSC Cruises te vieren.

Het nieuwste MSC Cruises familielid, MSC Grandiosa dit nieuwe state-of-the-art schip heeft vele benoemingswaardige hoogtepunten. Zoals haar twee originele nieuwe shows van Cirque du Soleil at Sea, een 93 meter lange LED-luchtpromenade bekleed met restaurants en winkelcentrumachtige winkels, een meeslepende kunstervaring in L’Atelier Bistrot met 26 originele etsen door de Franse impressionist Edgar Degas, speciale kinderruimtes ontworpen in samenwerking met LEGO en Chicco plus ‘s werelds eerste virtuele persoonlijke cruise-assistent, MSC ZOE, in elke hut.

Tijdens dit evenement was er een speciale speurtocht samengesteld voor de Nederlandse Reisagent, met daarbij de mogelijkheid om een Middellandse Zee MSC Cruise voor 2-personen te winnen. MSC Cruises Nederland is dan ook verheugd om te vermelden dat, Karin van Grimbergen werkzaam bij Travel Service Best, de meeste punten heeft behaald en daarmee een Middellandse Zee MSC Cruise voor 2-personen in de wacht heeft gesleept. “Namens het gehele team van MSC Cruises Nederland feliciteren wij Karin van Grimbergen en wensen wij haar alvast een onvergetelijke reis toe”, aldus MSC Cruises.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Brussels Airlines gaat samenwerking aan met TUI fly

Volgende bericht

'Noord/Zuidlijn moet worden doorgetrokken naar Schiphol'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."