Nieuws

Kenya Tourism Board kiest Aviareps Tourism

De Kenya Tourism Board heeft Aviareps Tourism benoemd als haar vertegenwoordiger voor Nederland en België. ‘s Werelds grootste toeristische PR & Marketing bureau zal de toonaangevende Afrikaanse strand – en safaribestemming op het gebied van media & public relations, crisis management, consumentenmarketing en trade marketing vertegenwoordigen; zowel strategisch als operationeel. Mincke Pijpers, Aviareps Tourism ‘Head of Tourism’: “Wij zijn erg trots om als vertegenwoordiger op te treden voor een toonaangevende en unieke bestemming als Kenia en zien goede mogelijkheden om vernieuwende initiatieven te ontwikkelen in de lokale markten”. Ze voegt eraan toe: “Ondanks dat markten in Europa onder druk staan, zijn de mogelijkheden voor Kenia talrijk. Niet alleen op gebied van de kernkwaliteiten van het land, zoals safari- en strandvakantie, maar ook talloze andere producten en thema’s om te reizen, te verkopen of over te schrijven. Het samenwerken met de winnaar van de ‘Word Travel Awards 2012′ in de categorie ‘Best Tourism Board’ is een eer en wij zijn verheugd onze kennis en ervaring in te kunnen zetten om de positie van Kenia in Nederland en België te versterken”.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

ebookers lanceert Tarief Tracker

Volgende bericht

RTV Oost met Oad de Moezel op

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.