Nieuws

Kers bij BNR Nieuwsradio: “Stoppen met Kras was een zeer zware beslissing”

Arjan Kers (General Manager bij TUI Nederland) was vandaag te gast bij BNR Zakendoen. Hij vertelt onder meer over de moeilijke beslissingen die hij heeft moeten nemen. “Die waren vaak noodzakelijk. Maar het besluit om geen reizen meer aan te gaan bieden onder het merk Kras, dat volgend jaar 100 jaar zou bestaan, vind ik toch wel een van de moeilijkste beslissingen van afgelopen tijd. Dit besluit hebben we versneld genomen om kosten te besparen. Dat was heel zwaar, zeker voor de mensen die voor het merk werken, maar het kon niet anders.”

Luister de podcast helemaal terug via deze link.

 

 

What do you want to do ?

New mail

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

ANVR: "Het feit dat we even niet de voorpagina halen, is niet erg"

Volgende bericht

Oostdam (ANVR): “Ik sta als eerste op het Malieveld”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."