Nieuws

Kers (TUI) voorgedragen als kandidaat ANVR-bestuurslid

Arjan Kers (‎General Manager TUI Nederland) is door het ANVR-bestuur unaniem voorgedragen als ANVR-bestuurslid, dat is bevestigd door de ANVR tegenover TravelPro. Op woensdag 28 oktober aanstaande zal Kers naar verwachting toetreden tot het bestuur.

Het ANVR bestuur bestaat op dit moment uit ANVR-directeur/voorzitter Frank Oostdam, Björn Berg-Andersen (@Leisure), Hans de Wilde (Tenzing Travel), Joost Romeijn (Sundio), Willem Starink (ATPI) en Werner van Disseldorp (Disma).

Kers startte zijn toeristische loopbaan 25 jaar geleden, in de hotellerie en incoming services. Sinds 1997 is hij werkzaam voor TUI, in diverse internationale en leidinggevende functies, onder meer bij 1-2Fly, voor de inkoop van TUI Western Europe, en bij Product & Purchasing (van de toenmalige TUI Travel PLC Mainstream). Sinds augustus 2014 is Kers lid van de TUI Benelux-board. In juni jl. werd hij de nieuwe General Manager TUI Nederland.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Transavia vanaf Eindhoven naar München en Praag

Volgende bericht

Nieuwe bestemmingen Brussels Airport

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.