Nieuws

Kerst-shoppen door City-Hoppen met Holland International

Holland International en ArkeFly gaan de reisagenten blij maken met een dagtripje naar een ultieme kerst shopping stad op woensdag 8 december! ArkeFly stelt een hele Boeing 737 ter beschikking om vol met reisagenten een dagje kerstinkopen te gaan doen in een Europese stad. Welke stad? Dat houden we nog even als een verrassing……maar het is een stad boordevol mooie kerst etalages en bezienswaardigheden. We vertrekken ’s morgens vroeg vanaf Schiphol en komen daar ’s avonds weer terug. Hoe luxe wil je een dagje shoppen hebben!
 
Wie gaan er mee op deze gratis shopping trip? De reisagenten die het best bekend zijn met het Holland International product. Je kunt alleen inschrijven als deelnemer aan deze dagtrip, wanneer je ook deelneemt aan de T.I.P. dagen die in november gehouden worden. Er zal dan geloot worden uit de inschrijvers. Degenen die tijdens de Holland International presentatie op de T.I.P. dagen in een vragenspel de juiste antwoorden weten te geven, verzekeren zich in ieder geval van een plaats op deze dagtrip. De deelnemers aan de T.I.P. dagen zullen van Holland International een uitnodiging ontvangen om in te schrijven op deze shopping trip.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Maurits Kruytzer verlaat MSC Cruises

Volgende bericht

Isropa: flyer met prijsverlaging reizen Midden-Oosten

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.