Nieuws

Kerstshoppen met Maik de Boer in Londen

Deel dit artikel

 kerst1
De kerstperiode staat weer voor de deur. Dat betekent versierde kerstbomen, lekker eten met vrienden en familie en alle favoriete kersthits op de radio, maar boven alles: het is weer tijd voor kerstshopping! Echt kerstshoppen doe je natuurlijk over de grens in steden als New York, Londen, Parijs of Milaan. De fanatieke kerstshopper heeft dan ook de weg naar Schiphol allang gevonden. Met dagelijks meerdere vluchten naar alle kerstshopwalhalla’s ter wereld zijn KLM en Schiphol de ideale partners voor iedereen die op zoek is naar de beste kerstinkopen.
 
Gratis kerstshopvluchten naar Londen
De meest stijlvolle kerstshoppers doen er slim aan om woensdag 25 november naar Schiphol te komen. Dan geven Schiphol en KLM namelijk dertig gratis kerstshopvluchten naar Londen weg aan de meest fashionable kerstkoppels van Nederland! Bovendien gaat stylist Maik de Boer mee om in Londen, met een dubbeldekker, alle shopping hotspots zoals Harrods, Macy’s, de Gapstore en nog veel meer aan te doen. Om kans te maken op deze onvergetelijke dag moet je, met z’n twee


Deel dit artikel
Vorige bericht

74% van de Nederlanders boekt vliegreis via internet

Volgende bericht

Meer vluchten Icelandair op Amsterdam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.