CoronavirusNieuws

“Klanten van D-reizen hoeven zich geen zorgen te maken”

Een krantenbericht in het AD waarin wordt gesteld dat D-reizen massaal haar kantoren gaat sluiten, is onjuist. Dat bevestigt Chantal Smid- de Vries, manager retail services D-rt Groep. “Klanten van D-reizen, medewerkers en partners hoeven zich geen zorgen te maken.”

Smid-de Vries zegt dat er absoluut geen sprake is van een massale sluiting van de D-reizen kantoren, zoals het AD stelt, en dat de berichtgeving dus niet klopt. “In juni gaven we al aan dat we winkels gingen samenvoegen om zo sterker terug te komen na de Covid-19-crisis. Maar we blijven landelijk zichtbaar in het straatbeeld en online actief. Dus klanten, medewerkers en partners hoeven zich geen zorgen te maken.”

“Voor iedereen in de reisbranche zijn het spannende en moeilijke tijden”, vervolgt Smid-de Vries. “Maar we doen er alles aan om banen te behouden en ons mooie bedrijf te laten voortbestaan.”

In juni gaf de nieuwe CEO van D-rt Groep Jan Henne De Dijn in een interview met TravMagazine aan nog niet te weten hoeveel winkels er dicht moeten gaan. Het tijdspad daarvoor ligt ergens tussen nu en twee jaar.

Foto: Foto: DutchMen / Shutterstock.com

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Schiphol: herstel impact corona afgeremd door negatieve reisadviezen

Volgende bericht

TravelPro Podcast: terugblik op de actie

Auteur

Belinda Meijers

Belinda Meijers