CoronavirusNieuws

Klap in het gezicht voor reissector

“Klap in het gezicht van reisondernemingen en alle reisprofessionals. Niet drie maar nog elf weken in lockdown en niet eens worden genoemd tijdens persconferentie!”, zo reageert ANVR-directeur Frank Oostdam op social media na de persconferentie van minister-president Mark Rutte.

Meerdere reisprofessionals reageren vol ongeloof op de persconferentie van Rutte, waaruit ook duidelijk werd dat het advies om niet te reizen is verlengd tot en met 31 maart. Dat was eerder halverwege maart.

Onder andere Jeroen Otto (Manager Franchise TUI at Home) reageerde onder de tweet van Oostdam. “Onbegrijpelijk dat de reissector de strengste maatregelen opgelegd krijgt, maar even medeleven tonen (naast de culturele-, evenements- en horecasector) zit er niet in. Heel bijzonder…”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Rutte wilde volledig vliegverbod: "Nu op vakantie ontzettend asociaal"

Volgende bericht

Gunstige boekingsvoorwaarden voor boeker campingvakanties belangrijker dan vaccin...

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.