Nieuws

Kleine teruggang boekingen ten opzichte van november 2018

Het aantal boekingen in november 2019 is vrijwel ongewijzigd ten opzicht van november 2018. In totaal werden er een 1,9 miljoen boekingen gemaakt. Ten opzichte van een jaar geleden lag de nadruk wel iets meer op de zomer in plaats van de wintervakanties, dat meldt de ANVR op haar website.

​Volgens de ANVR is het dan ook niet zo vreemd dat de bekende wintersportbestemmingen (Frankrijk, Oostenrijk, Italië) een 4 tot 10% minder werden geboekt dan ander bestemmingen. Voor de Nordic (Noorwegen, Denemarken. Zweden) werden echter dubbele groeicijfers genoteerd. Tenslotte blijkt dat de klant het in november 2019 dichter bij huis zocht; alle continenten noteerden een kleine teruggang ten opzichte van november 2018.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Gratis whitepaper: verrijk de travel journey met WhatsApp for Business

Volgende bericht

TravelPro Jaaroverzicht 2019

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.