CoronavirusNieuws

KLM biedt extra bestemmingen in de VS aan deze winter

Deel dit artikel

Dankzij recent aangekondigde versoepelingen van reisrestricties kan KLM deze winter toch extra bestemmingen aanbieden in de Verenigde Staten. De VS kondigden recent aan vanaf begin november gevaccineerde reizigers uit de EU en het Verenigd Koninkrijk weer toe te laten. Ook heeft de Nederlandse overheid besloten om de eerdere quarantaineplicht voor gevaccineerde reizigers uit de Verenigde Staten weer op te heffen. Eerder zag KLM zich genoodzaakt hierdoor vluchten te annuleren.

De recente openingen zorgen ervoor dat KLM heeft besloten vanaf 7 december vluchten naar Las Vegas en Miami aan te bieden. Eerder omgeboekte passagiers kunnen contact opnemen met KLM om kosteloos omgeboekt te worden naar de directe vlucht. Daarnaast kondigde KLM al eerder aan het netwerk deze winter uit te breiden met nieuwe bestemmingen Cancún, Port of Spain, Bridgetown en Mombasa.

Netwerkstrategie
Het wereldwijde bestemmingennetwerk staat centraal in KLM’s strategie om sterker en concurrerender uit de coronacrisis te komen. KLM heeft sinds de start van de COVID-19-pandemie dit netwerk zoveel mogelijk in stand gehouden. Daardoor konden klanten (noodzakelijke) reizen maken en kon vervoer van vracht, zoals medische hulpmiddelen en vaccins, blijven doorgaan. Deze strategie heeft KLM goed geholpen gedurende de coronacrisis. Dat maakt het eenvoudiger om nu weer op te schalen. KLM blijft aandringen op consistentie in het beleid qua reisrestricties.

Vliegschema’s
De vliegschema’s naar Miami en Las Vegas van KLM zien er als volgt uit:

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Calamiteit vastgesteld voor vulkaanuitbarsting La Palma

Volgende bericht

Sunair breidt aanbod stedentrips per trein verder uit

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.