CoronavirusNieuws

KLM blijft drie keer per week vliegen tussen Zuid-Korea en Schiphol

KLM heeft besloten de komende weken (tot en met 3 mei) drie keer per week te blijven vliegen van Incheon Airport naar Schiphol Airport, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Het vluchtschema na 3 mei wordt op een later moment vastgesteld.

Er is op dit moment een tijdelijk verbod op burgerluchtverkeer van onder andere Zuid-Korea naar Nederland van kracht in verband met maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus. Het kabinet heeft bij het nemen van dit besluit een uitzondering gemaakt voor de terugkeer van Nederlandse ingezetenen naar Nederland. De eerdergenoemde KLM-vluchten zijn een mogelijkheid voor Nederlandse ingezetenen met een directe vlucht terug te keren van Zuid-Korea naar Amsterdam. De vluchten staan ook open voor passagiers die ingezetene zijn van de EU, Schengenlanden en het Verenigd Koninkrijk met een aantoonbare doorreis.

Algemene banners

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

"Het behoud van verdiensten retailers en zra’s in Corona-voucher van groot belang”

Volgende bericht

Qatar Airways blijft bij repatriëring van passagiers vliegen vanaf Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.