Nieuws

KLM breidt busvervoer Schiphol uit naar Enschede

Deel dit artikel

Vanaf 1 juli 2019 rijdt de KLM-bus vanaf Enschede, Hengelo en Apeldoorn naar Schiphol. De busdienst vanaf Enschede is de derde van de luchtvaartmaatschappij in Nederland, KLM biedt al busvervoer aan vanaf Maastricht en Nijmegen.

Het vervoer met de KLM-bus is gratis, hiermee besparen passagiers kosten voor een treinkaartje of brandstof en eventuele kosten voor een parkeerplek op de luchthaven. Ook kunnen de passagiers gebruik maken van gratis WiFi, koffie, thee en water in de bus. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM de passagiers kosteloos om.

De bus rijdt vanaf Enschede meerdere keren per dag, onder meer om 4.30 en 12.30 uur, en vertrekt in zowel Enschede als Hengelo bij de bushaltes naast het treinstation. Tussendoor wordt alleen gestopt in Hengelo en Apeldoorn.


Deel dit artikel
Vorige bericht

'Schiphol minder populair onder reizigers'

Volgende bericht

Princess Cruises: Ocean Medallion op zes nieuwe schepen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."