Nieuws

KLM breidt netwerk in China uit

Vanaf vandaag breidt KLM het aantal codeshare-bestemmingen uit dat binnen het samenwerkingsverband met China Eastern in China wordt aangeboden. Het aantal bestemmingen stijgt van 14 naar 63, met onder meer Yinchuan, Xining, Shantao, Zhangjiang en Zuhai.

China Eastern zal op haar beurt 24 extra Europese bestemmingen gaan aanbieden via het KLM-netwerk vanaf Amsterdam, in aansluiting op de vluchten van China Eastern tussen Amsterdam en Shanghai. Het luchtvaartbedrijf komt daarmee op 39 bestemmingen in Europa, waaronder Turijn, Warschau en Bazel. De KLM-vluchten tussen Amsterdam en Shanghai zijn sinds eind 2018 onderdeel van joint venture met Air France, KLM en China Eastern.

“We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden om ons netwerk te optimaliseren. We zijn blij dat we met deze nieuwe bestemmingen nog meer reismogelijkheden in China beschikbaar maken voor onze passagiers. Het verder ontwikkelen van de verbindingen met en binnen China is al jaren een strategische prioriteit voor KLM”, zegt Pieter Elbers (CEO KLM).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Samenwerking Amadeus en Booking.com: 30% meer aanbod

Volgende bericht

Malta, Thomas Cook, Sandos, Oceania Cruises praten jou graag bij...

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."