Nieuws

KLM introduceert vernieuwde maaltijdservice

KLM introduceert op haar KLM Cityhopper-vluchten een vernieuwde maaltijdservice voor Business Class passagiers met ingang van de winterdienstregeling op 28 oktober 2018. De nieuwe maaltijden zijn onder andere rijkelijk gevuld, gevarieerd en van eerste klas-kwaliteit. Ze worden geserveerd in de Europe Business Class (EBC) Box.

Product & Supplies Manager KLM Cityhopper Laslo Zimonyi: “Klanten die aan boord komen, willen we een goede, uitgebreide en smaakvolle maaltijd serveren. Daarom bieden wij hen de vernieuwde EBC Box.”

Meer keuze door losse onderdelen
Er zijn meer losse onderdelen toegevoegd aan de maaltijdbox. Zo worden granola en jam los bij de yoghurt geserveerd en dressing en nootjes apart bij salades, waardoor klanten zelf kunnen bepalen hoe zij hun maaltijd opmaken.

Duurzame producten
Tot 12 uur ontvangen onze klanten in de maaltijdbox een ontbijt met vers fruit en ‘cold cuts’ zoals kaas en vleeswaren met een warm broodje. De rest van de dag is de EBC Box gevuld met een salade en bijgerechten zoals een appeltaartje. Alle producten zijn duurzaam. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van lokale leveranciers. Het vlees en de eieren hebben een ‘Beter Leven’ keurmerk en de visproducten hebben het MSC keurmerk. Ook het karton van de doos is duurzaam en wordt gerecycled.

Choice & Control service op zes vluchten
Op de zes langste KLC-vluchten (Cagliari, Helsinki, Ibiza, Porto, Split en Valencia) kunnen Business Class passagiers zelf het tijdstip bepalen waarop zij willen eten. KLC komt hiermee tegemoet aan de behoefte van klanten om meer controle en keuze te hebben. De klant krijgt, naast de maaltijdbox, ook een warme tweede service: een broodje kroket of een spinazie-feta taartje.

Luxere uitstraling en fijner formaat
Niet alleen de inhoud en de uitstraling van de maaltijdbox zijn vernieuwd, ook het formaat is aangepast waardoor er meer ruimte is voor bijvoorbeeld een drankje. Zo past de luxe box nu nog beter op de tray table van de Embraer. Dat is een groot pluspunt aangezien KLC’s vloot volledig bestaat uit Embraers. Met 49 Embraer ‘E-Jets’, 32 E190s en 17 E175s, heeft KLC de grootste E-Jet vloot van Europa.

KLM wil de meest florerende, klantgerichte, innovatieve en efficiënte netwerkcarrier van Europa zijn. Onder andere door klanten op de grond en in de lucht een ervaring te bezorgen die ze bijblijft, ‘Moving Your World, by creating memorable experiences’. Het nieuwe maaltijdconcept van KLC draagt bij aan deze ambitie.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Riksja Travel organiseert allereerste klimaatneutrale reisevent

Volgende bericht

Er staat weer een nieuwe reeks Dinner Workshops gepland...

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.