Nieuws

KLM kiest voor Munckhof

Munckhof is de nieuwe vervoerspartner voor de KLM Bus. De KLM Bus brengt reizigers met een KLM-ticket  kosteloos van het zuiden en oosten van het land naar Schiphol en weer retour. Munckhof zal de dagelijkse diensten verzorgen.

Passagiers van KLM of van haar partners kunnen gratis gebruikmaken van de service. De service wordt dagelijks meerdere keren uitgevoerd via twee routes. De eerste route loopt van Maastricht, via Maastricht Airport en Eindhoven Airport richting Schiphol en weer retour. De tweede route loopt vanaf Nijmegen, via Arnhem, Veenendaal en Rhenen naar Schiphol en weer retour. Enkele Munckhof touringcars zijn inmiddels omgevormd tot KLM bussen. Tom Roefs (algemeen directeur van Munckhof) over de samenwerking: “We zijn trots dat we deze vaste service voor KLM mogen verzorgen. KLM is één van de bekendste organisaties in Nederland en de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Munckhof is een van de grootste personenvervoerders op de weg. Het is mooi dat we onze merken nu verder aan elkaar kunnen koppelen. Twee Munckhof touringcars zijn volledig in het KLM blauw bestickerd zodat de KLM Bus duidelijk herkenbaar is.”

Samenwerking
Munckhof werkt al jaren samen met KLM op het gebied van zakenreizen. “Voor veel organisaties in Nederland verzorgen we de internationale zakenreizen. Daarbij werken we nauw samen met luchtvaartmaatschappijen zoals KLM. De samenwerking verloopt zeer prettig. We zorgen er dagelijks voor dat onze klanten de wereld rondreizen, dat we dit nu uit gaan breiden met het touringcarvervoer in eigen land is een prachtige ontwikkeling”, aldus Roefs.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Easyjet: vanaf Düsseldorf naar Londen

Volgende bericht

Exclusieve rondleiding TUI-hoofdkantoor met Arjan Kers

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."