Nieuws

KLM laat reiziger bijbetalen voor koffer

klmReizigers moeten vanaf april gaan bijbetalen voor hun koffer op vluchten van KLM binnen Europa. De luchtvaartmaatschappij brengt een bedrag van 15 euro per vlucht in rekening voor een bagagestuk in het ruim wanneer het online wordt ingecheckt. Aan de balie betaalt de reiziger 30 euro. Handbagage mag nog wel gratis mee.  KLM speelt hiermee naar eigen zeggen in op een al bestaande trend omdat een groot deel van de passagiers binnen Europa al alleen met handbagage reist. Met deze maatregel hoopt de luchtvaartmaatschappij extra opbrengsten te genereren.

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vueling daagt Nederlanders uit

Volgende bericht

7% meer Nederlanders op vakantie naar Tsjechië

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."