Nieuws

KLM meest punctuele luchtvaartmaatschappij van Europa

in 2018 scoorde KLM wederom goed op veiligheid en punctualiteit, twee belangrijke pijlers voor de luchtvaartmaatschappij.Luchtvaart-data-informatiebedrijf Flight Stats kende KLM in 2018 de tweede plaats, na Qatar Airways, toe als het gaat om punctualiteit. Dat maakt KLM in Europa de meest punctuele luchtvaartmaatschappij.

Flight Stats vergelijkt jaarlijks internationale luchtvaartmaatschappijen op punctualiteit, vluchtschema’s en vliegtijden. Bij AirlineRatings.com, dat jaarlijks de veiligheid van vliegtuigmaatschappijen onderzoekt, scoorde KLM maximaal op de zeven criteria, zoals het voldoen aan internationale certificeringen en het vasthouden aan interne veiligheidsprotocollen. KLM behoort hiermee tot een van de veiligste vliegtuigmaatschappijen ter wereld.

“Dit is een prachtige erkenning voor al onze inspanningen op het gebied van veiligheid en punctualiteit. Met volle energie gaan we in 2019 verder om onze klanten een prettige en veilige reiservaring te blijven geven”, aldus Pieter Elbers (President Directeur KLM)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Smartline Playa Pocillos wint Zoover Gold Award

Volgende bericht

Foto's Vakantiebeurs Vakdag 2019

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.