Nieuws

KLM-netwerk in Afrika op dezelfde sterkte als in 2019

KLM meldt dat het Afrika-netwerk met elf bestemmingen op dezelfde sterkte is als in 2019. In de winter van 2021 zal Mombassa (Kenia) als nieuwe bestemming worden toegevoegd.

KLM heeft sinds de start van de COVID-19-pandemie haar netwerk, dus ook dat in Afrika, zoveel mogelijk in stand gehouden. Daardoor konden klanten (noodzakelijke) reizen maken en kon vervoer van vracht, zoals medische middelen, blijven doorgaan. Als er verdere versoepelingen in zicht komen, kan KLM door deze strategie eenvoudiger de frequentie en bezetting opschalen.

Vóór de COVID-19-pandemie is besloten Luanda (Angola) en Windhoek (Namibië) uit het bestemmingenschema te halen vanwege verminderde klantvraag; daartegenover staat dat Zanzibar (Tanzania) en Caïro (Egypte) in 2020 zijn toegevoegd.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Tamara de Groot (Live to Travel) verlaat reisbranche

Volgende bericht

Uitbreiding all-in formule Sunny Cars met Sunny2go

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.