CoronavirusNieuws

KLM niet naar Miami, Orlando en Las Vegas deze winter

Deel dit artikel

Het feit dat de Nederlandse overheid de Verenigde Staten tot zeerhoogrisicogebied heeft bestempeld betekent dat gevaccineerde reizigers uit de VS die in het bezit zijn van een negatieve testverklaring of herstelbewijs, in Nederland ook nog eens tien dagen in quarantaine moeten.

Het Nederlandse besluit is een forse stap terug voor KLM. Als gevolg hiervan ziet KLM zich genoodzaakt om de voorgenomen nieuwe vluchten van Amsterdam naar Orlando, Miami en Las Vegas deze winter (31 oktober 2021 tot en met 26 maart 2022) tot nader order uit het winterschema te halen. Reizigers zullen vanaf volgende week worden geïnformeerd.

“Gezondheid en het bestrijden van COVID-19 staan voorop, maar de maatregelen die worden genomen moeten wel effectief en proportioneel zijn. Het ziet ernaar uit dat andere EU-lidstaten, zoals Italië, Frankrijk en België geen driedubbel slot op de deur zetten voor reizigers vanuit de VS”, laat KLM weten in een verklaring.

 

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Partij voor de Vakantie wint AMMA Award

Volgende bericht

Reissector geniet Maximaal tijdens helse race tegen de klok

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.