Nieuws

KLM ontvangt derde Dreamliner

KLM heeft afgelopen week haar derde Dreamliner (B787-9) ontvangen. Het toestel met de naam Bougainvillea landde donderdag jl. op Schiphol.

De derde Dreamliner van KLM zal vooralsnog worden ingezet op Rio de Janeiro en Dubai. KLM ontving de eerste twee Dreamliners in 2015 met respectievelijk de namen Zonnebloem en Anjer. Alle Dreamliners krijgen ieder een unieke naam en worden vernoemd naar bloemen. Eind 2016 telt de KLM vloot naar verwachting tien Boeing 787 Dreamliners.

KLM lanceerde in november een ludieke unboxing movie met in de hoofdrol haar nieuwe vliegtuig: de Boeing 787 Dreamliner. In deze korte film is te zien hoe de Boeing 787 Dreamliner als het ware ‘uitgepakt’ wordt. KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij die haar nieuwste aanwinst op deze manier presenteert.

Unboxing is het fenomeen waarbij het uitpakken van producten of pakketjes gefilmd wordt om dit vervolgens te delen via social media. Deze manier van pakketjes openen is momenteel uitermate populair, vooral wanneer het de nieuwste technologische speeltjes betreft, zoals telefoons en robots. KLM doet mee met deze trend en heeft in deze film haar gloednieuwe Boeing 787 Dreamliner unboxed. Met de hangar als box, wordt vervolgens het gehele vliegtuig onthuld.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

LEES! TravelPro Webmagazine #30

Volgende bericht

ANVR-lidmaatschap voor Srprs.me

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.