Nieuws

‘KLM-passagiers kunnen gewoon reizen’

Deel dit artikel

Passagiers van KLM kunnen ondanks beperkingen op Schiphol deze zomer gewoon reizen, dat laat de luchtvaartmaatschappij vandaag weten. 

“KLM-passagiers van wie de vlucht wordt geannuleerd, krijgen een acceptabel alternatief aangeboden. Dat zal in de meeste gevallen neerkomen op een vlucht op dezelfde dag, of zo dicht mogelijk op de dag van de oorspronkelijke boeking. Reizigers die dit betreft worden hierover zo snel mogelijk persoonlijk geïnformeerd. En hoeven hiervoor geen contact op te nemen met KLM; zij krijgen deze informatie automatisch van KLM of van hun reisagent.”

Voor juli en augustus geldt, vanwege de problemen op Schiphol, voor alle luchtvaartmaatschappijen een maximumaantal opstappende passagiers vanaf Amsterdam. Dus ook voor KLM. Dat maximum verschilt per dag. Om hieraan tegemoet te komen, beperkt KLM de verkoop van tickets en zal de luchtvaartmaatschappij, op beperkte schaal, ook een aantal vluchten annuleren. Met deze stappen verwacht KLM binnen de afgesproken hoeveelheden opstappende reizigers te blijven. “Hierdoor kunnen we onze klanten, ondanks de aanhoudende operationele uitdagingen op Schiphol, toch duidelijkheid geven. Zo hoeven passagiers die reeds geboekt hebben zich geen zorgen te maken of hun reis door kan gaan.”

KLM benadrukt nogmaals dat het gedwongen beperken van reizigers op luchthaven Schiphol geen structurele oplossing kan zijn.

 

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Sunweb Group kan alle vakanties tot 14 augustus uitvoeren

Volgende bericht

Air France-KLM CEO wil compensatie voor schade Schiphol-chaos

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."