Nieuws

KLM schrapt vluchten vanwege sneeuw

Vanwege de verwachte sneeuwval heeft KLM inmiddels 20 vluchten geschrapt op woensdagochtend. Ook Schiphol houdt rekening met de sneeuwval en heeft sneeuwschuivers en medewerkers paraat staan die kunnen worden ingezet om onder meer de start- en landingsbanen schoon te houden.

KLM raadt reizigers aan om de status van hun vlucht morgen goed in de gaten te houden. Het kan zijn dat er meer vluchten worden geannuleerd. Ook Rotterdam The Hague Airport heeft materieel standby staan. In de Randstad wordt in de ochtenduren flink wat sneeuw verwacht.

Zowel de ochtend- als de avondspits zullen drukker zijn dan normaal. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Er kan op sommige plekken tot wel 5 centimeter sneeuw vallen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TUI Blue plant derde hotel in Oostenrijk

Volgende bericht

Djoser kiest voor 1TIS

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.