Nieuws

KLM start lijndienst naar Cuba

Met ingang van de winterdienstregeling die start op 31 oktober 2011, vliegt KLM drie keer per week met een MD11 -die plaats biedt aan 285 passagiers- naar José Martí International Airport in Havana op Cuba.

President-directeur Peter Hartman: ‘KLM zet komend winterseizoen fors meer capaciteit in naar het Caribisch gebied. Cuba is een mooie aanvulling op het uitgebreide netwerk van KLM’. Het eiland biedt toeristen een diversiteit van ongerepte natuur, historie en cultuur tot aan luxe resorts aan zee. Vluchten naar Havana kunnen worden gereserveerd vanaf vandaag, woensdag 2 maart via de boekingssystemen en online via www.klm.com.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Kenners van Marokko populair

Volgende bericht

Turkije legt in 2012 focus op het ‘Andere Turkije’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."