Nieuws

Växjö nieuwe bestemming KLM

Deel dit artikel

KLM zal in de zomer van 2018 haar medium-haul netwerk uitbreiden met een lijnvlucht naar Växjö in Zuid-Zweden. KLM zal voor de dagelijkse vlucht naar Växjö een Embraer 75 met 88 zitplaatsen inzetten. Het totale aantal Europese bestemmingen dat KLM rechtstreeks vanuit Amsterdam bedient komt hiermee op 89.

“Noord-Europa is een sterke en aantrekkelijke regio waar KLM al over een uniek netwerk beschikt. We zijn er trots op dat we de eerste grote internationale luchtvaartmaatschappij zijn die dagelijks vluchten naar Vaxjo, de bakermat van IKEA, gaat uitvoeren”, aldus Barry ter Voert, Senior Vice President Europe KLM. Växjö is gelegen in het zuiden van Zweden en is de hoofdstad van de regio Kronoberg. De stad heeft een ondernemingsklimaat en een gerenommeerde universiteit. Växjö geeft toegang tot natuur en buitenactiviteiten en heeft een zeer goede reputatie op gastronomisch gebied.


Deel dit artikel
Vorige bericht

40% liever op vakantie dan kerstdiner met familie

Volgende bericht

Brussels Airlines breidt verder uit in Kroatië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.