Nieuws

KLM verlaagt instaptarieven naar Europese steden

KLM verlaagt vanaf morgen de tarieven vanuit Nederland naar een groot aantal Europese bestemmingen. Een retourticket kost voortaan € 99 op een twintigtal Europese bestemmingen. Het tarief van het ticket is altijd all-in retour. Klanten hebben keuze uit veel en gunstige vertrektijden. Daarnaast mag de klant kosteloos een stuk ruimbagage van 23 kilo meenemen. KLM voert per komende zomer dagelijks 22 extra vluchten uit op Europese bestemmingen. Dit is een toename van 9,5% in aantal vluchten en 850.000 in stoelen gedurende deze zomer. De extra vluchten worden uitgevoerd op bestemmingen zoals Madrid, Barcelona, Genève, Berlijn en München en op markten in Groot-Brittannië en Scandinavië.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Thomas Cook COP’s dag zeer vruchtbaar

Volgende bericht

transavia.com voert kofferbelasting in

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.