Nieuws

KLM vernieuwd Business Class op Europese bestemmingen

Vanaf het komende zomerseizoen kunnen KLM passagiers genieten van de nieuwe Europe Business Class. Dit product vervangt het huidige KLM Europe Select. De nieuwe Europe Business Class biedt zakenreizigers op Europese bestemmingen meer zitcomfort en ruimte, verbeterde cateringservice en priority service bij vertrek en aankomst.

KLM heeft uitgebreid onderzoek gedaan onder business class passagiers die hebben laten weten een duidelijke behoefte te hebben aan betere service en meer comfort om rustig te kunnen werken en of te ontspannen. Erik Varwijk, Executive Vice President KLM Commercial: ‘Wij zijn zeer verheugd dat wij onze passagiers met de Europe Business Class een sterk verbeterd, nieuw en comfortabel product kunnen aanbieden dat aan hun wensen tegemoet komt’.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Micazu.nl komt met brochure in winkels D-reizen

Volgende bericht

Tulip Travel sluit zich aan bij VakantieXperts

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."