Nieuws

KLM vliegt ook in de winter naar Las Vegas

Op 6 juni start KLM met haar eerste vlucht naar Las Vegas. Aanvankelijk zou de luchtvaartmaatschappij deze bestemming alleen tijdens het zomerseizoen aanvliegen, maar KLM kondigt aan dit het hele jaar te blijven doen.

  • KL0635 vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol (vrijdag en zondag) om 12:30 uur en arriveert om 14:15 uur in Las Vegas op McCarran International.
  • KL0636 vertrekt om 16.05 uur plaatselijke tijd uit Las Vegas en komt de volgende dag om 11.05 uur aan in Amsterdam op Schiphol.
  • Vanaf 2 juli 2019 komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag.

“Las Vegas is alweer de achttiende Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen. Door de toevoeging van Las Vegas als nieuwe KLM-bestemming hebben onze klanten nog meer vliegverbindingen van en naar de westkant van Amerika tot hun beschikking”, aldus Pieter Elbers (KLM president-directeur & CEO).

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Gewonden na doelgerichte explosie Lyon

Volgende bericht

Vliegverkeer verstoord na vulkaanuitbarsting op Bali

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."