Nieuws

KLM vliegt weer naar Canada

Deel dit artikel

KLM gaat weer meerdere keren per week vliegen naar Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto en Montreal. Daarnaast biedt KLM met partner Westjet een nog groter netwerk in Canada aan. “Vanaf vandaag (dinsdag 7 september) kunnen gevaccineerde reizigers met een negatieve PCR-test hier weer gebruik van maken. Zij mogen vanaf die datum weer naar Canada vliegen.”

Het wereldwijde bestemmingennetwerk staat centraal in KLM’s strategie om sterker en concurrerender uit de coronacrisis te komen. KLM heeft sinds de start van de COVID-19-pandemie dit netwerk zoveel mogelijk in stand gehouden. Daardoor konden klanten (noodzakelijke) reizen maken en kon vervoer van vracht, zoals medische hulpmiddelen en vaccins, blijven doorgaan. Deze strategie heeft KLM goed geholpen gedurende de coronacrisis. Dat maakt het eenvoudiger om nu weer op te schalen.

Pieter Elbers, president-directeur en CEO KLM: “Wij zijn heel blij dat de Canadese overheid het goede voorbeeld geeft door weer gevaccineerde reizigers toe te laten. Dankzij deze versoepeling kunnen we weer meer doen waar we goed in zijn: mensen met elkaar verbinden en een onvergetelijke reis bezorgen. Onze klanten kunnen nu weer hun familie in Canada bezoeken, of face-to-face zaken doen. Dat we nu weer reizigers naar onze verschillende bestemmingen in Canada kunnen brengen is een belangrijke mijlpaal en een volgende stap op de weg naar herstel. Hopelijk zullen versoepelingen in de reisrestricties van en naar de VS ook snel worden aangekondigd.”

Netwerk Canada
De vliegschema’s van het Canadese netwerk van KLM in september zien er als volgt uit:

Bestemming Dagen van de week Tijd
Vancouver di/do/vr/za vertrek 11:15 uur aaankomst 12:05 uur
Toronto Dagelijks vertrek 10:50 uur aankomst 12:45 uur
Montreal Ma/wo/vr/zo vertrek 15:20 uur aankomst 16:50 uur
Calgary Dagelijks vertrek 12:10/12:25 uur aankomst 13:15/13:30 uur
Edmonton (via Calgary) Do/za vertrek 12:10 uur aankomst 16:15 uur

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TUI biedt Eurostar-boekers platform voor excursies en activiteiten

Volgende bericht

D-reizen start landelijke mediacampagne 'A brand new D'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."